A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Водозливні системи ПВХ, цинк, цинк-РЕ, мідь |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Водозливні системи ПВХ,...
Водозливні системи ПВХ,...
16.10.2011р. | #2638

: 16.11.2011р.
21.07.2010
16.10.2011
: 7252 | : 5186
: 0

Водозливні системи ПВХ, цинк, цинк-РЕ, мідь
Водозливні системи - це не тільки чудовий "захисник" вашого будинку, це ще і вдале архітектурне рішення, яке підкреслить вигляд усієї будівлі, адже водостічні системи, завдяки своєму красивому і витонченому зовнішньому вигляду, дуже вдало гармонують із зовнішнім виглядом будівлі. Водозливні системи призначені для організованого збору та відводу з покрівлі атмосферних опадів, для зменшення вологості підстави будівлі та захисту цоколя і фасадів.
Існують безліч різних водозливних систем - водостоки ПВХ, оцинковані, оцинковані з покриттям пластізолом, поліестер, пластикові, плоскі, круглі, прямокутні, з міді. 
Купуючи водозливні системи, звертайте увагу на: 
- Повноту асортименту, наявність всіх необхідних комплектуючих; 
- Поєднання кольору водостоків з кольором покрівлі та фасадів; 
- Відповідність формату водостоку (діаметра труб і жолобів) площі скатів покрівлі. При розрахунку фахівці враховують площу і нахил скатів, визначають кількість і розташування виходів з жолоба (воронок).
код уктзед водосток, пластикові водозливні системи купить киев, водозливні системи львів ціна, купить в києві водозливну систему, купить в києві водозливні системи, водозливні системи ціна, Пластикові водозливні системи в епіцентрі тернопіль, Пластикові водозливні систем, код уктзед 2013 на водозливну систему профіл, канали водозливні
:
:
:
:




 19/06/2024
5907
 10/05/2024
2077
 10/05/2024
2085

Необхідність використання системи сніготанення часто є наслідком облаштування нераціональної покрівлі. Ще на стадії проектування можна уникнути багатьох неприємностей, пов'язаних із...

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

За 2023 рік з України було експортовано понад 1,2 млн тонн цементу, що свідчить про якість продукту і відповідну спроможність до конкурування на міжнародному ринку.