A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

цементно-піщана стяжка |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
цементно-піщана стяжка
цементно-піщана стяжка
15.07.2018р. | #4014

: 15.08.2018р.
06.02.2011
15.07.2018
: 7472 | : 5906
: 0

цементно-піщана стяжка
ТзОВ «ДРАЙБУД» (Львівська область Городоцький район селоКерниця) проводить роботи з влаштування напівсухих цементно-піщаних стяжок під чистове покриття (ковралін, плитку, паркет, ламінат і т.д). Стяжка великої міцності (до200 МПа) і ідеальної рівності. Стяжка виконується із «напівсухого» рощину за допомогою спеціального обладнання з використання поліпропіленової фібри яка використовується для запобігання виникнення мікротріщин під час схвачування цементно-піщаної суміші. Рекомендовани товщина напівсухої стяжки - 40-60 мм. При виготовленні напівсухої цементно-піщаної стяжки на значних площах з ціллю запобігання тріщин нарізаються деформаційні щілини.
Куплю напів суху стяжку, обладнання для напів сухої стяжкі в україні, Прогноз погоди на 29.07.2014р.в тернополі, влаштування напів сухих стяжок, ищу работу цементно-піщана стяжка, цементно-піщаністяжки, стяжка з напів сухими сумішами, напів суха стяжка украина, стяжки напівсухі, купити напів суха стяжка львів
  • цементна стяжка
  • стяжка підлоги
:
:
:
:




 27/02/2024
13749

Многие люди предпочитают жить в частном доме, а не в квартире многоэтажки, пусть даже просторной, пусть даже элитного класса. И это не удивительно, ведь жизнь в собственном доме куда...

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

За 2023 рік з України було експортовано понад 1,2 млн тонн цементу, що свідчить про якість продукту і відповідну спроможність до конкурування на міжнародному ринку.