A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Профільні ущільнювачі для металочерепиці, профнастилу, сендвіч панелей |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Профільні ущільнювачі...
Профільні ущільнювачі...
22.07.2019р. | #5289

: 22.08.2019р.
01.11.2011
22.07.2019
: 11197 | : 9633
: 0

Профільні ущільнювачі для металочерепиці, профнастилу, сендвіч панелей
Застосовують між коньком (карнизом) та металочерепицею або покрівельним профнастилом в багатоскатних шатрових дахах для захисту внутрішнього простору покрівлі та фасаду від потрапляння вологи, снігу, пилу, бруду, комах, птахів і т.д. Крім того, профільні ущільнювачі застосовують при монтажі покрівельних сендвіч-панелей.Для кожного типу металочерепиці і покрівельного профнастилу передбачені карнизний і коньковий ущільнювач відповідної форми та розміру. Профільні ущільнювачі мають форму, яка співпадає з формою хвилі металочерепиці або профнастилу (м/ч Монтерей, м/ч Дюна, м/ч Ефект, м/ч Престиж, м/ч Скандинавія, Ондулін, П 20, П 35, П 45, П 57, П 60, П 75, П 128 та ін.). Профільні ущільнювачі виготовлені зі спіненого поліетилену високого тиску (ПВТ). Це легкий, еластичний матеріал з повністю закритими оячейками. Він має відмінну вологостійкість, забезпечує збереження експлуатаційних характеристик при прямому контакті з водою, не піддається гниттю, стійкий до хімічного впливу та ультрафіолетового випромінювання. Це екологічно чистий ізоляційний матеріал, нешкідливий для навколишнього середовища. На відміну від універсального, профільний ущільнювач більш довговічний:
термін експлуатації - не менше 20 років.
нові металочерепиця, профильный уплотнитель для металлочерепицы купить в виннице, уплотнитель под профнастил купить, ущільнювачі для металочерепиці, купити ущільнювач для металочерепиці, уплотнители для профнастила купить, ущыльнювач для профнастилу, продажа на металлочерепицу уплотнители, профильные уплотнители, из какого материала сделан уплотнитель для металлочерепицы
:
:
:
:




 10/05/2024
352
 27/02/2024
13661
 26/02/2024
11534

Металлочерепица на протяжении длительного периода признана одним из лучших современных кровельных материалов. Она легка в монтаже, универсальна, характеризуется эстетичным,...

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.