A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Штукатурка Століт ТМ |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Штукатурка Століт ТМ
Штукатурка Століт ТМ
05.12.2012р. | #6444

: 05.01.2013р.
05.12.2012
05.12.2012
: 6693 | : 6184
: 0

Штукатурка Століт ТМ
Область застосування: Структурна мінеральна декоративна штукатурка для нанесення теркою. Рекомендується для обробки поверхонь з високим експлуатаційним навантаженням. Утворює волого- і зносостійке покриття. Володіє високою адгезією і гарною паропроникністю. Утворює характерну поверхню «ефект короїда». Розмір зерен 2-3 мм.

Підготовка основи: Основою може бути цегла, бетон, штукатурка і т.д. Поверхня повинна бути міцною і рівною, очищеною від пилу, чистою і знежиреною. Основи вкриті мохом і уражені грибком потрібно очистити. Порожнини та нерівності заповнюють розчином клею “СТОЛІТ М”. Нестійкі основи з підвищеною здатністю до поглинання необхідно заґрунтувати ґрунтуючим розчином.

Виконання: До відміряної кількості чистої холодної води висипаємо суху суміш і перемішуємо за допомогою електродрилі з міксером на малих обертах до отримання однорідної маси без грудочок. Розчин рівномірно наносять на основу на товщину зерна теркою з нержавіючої сталі, яку тримають під кутом, а через деякий час, поверхні надають відповідну фактуру за допомогою пластмасової терки, яку тримають пласко. Не зволожувати розчин водою при розтиранні. На одній площині працювати без перерви, при однаковому дозуванні води.

шпаклевка столит, тм столит шпаклевка, компанія століт, «столит» штукатурка купить, штукатурка" Столит"
:
:
:
:




 27/02/2024
11857
 01/05/2023
4837

Керамограніт відноситься до керамічних облицювальних матеріалів. Проте має вагомі відмінності від звичайної керамічної плитки. Керамограніт абсолютно екологічний матеріал. Сировиною...

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

За 2023 рік з України було експортовано понад 1,2 млн тонн цементу, що свідчить про якість продукту і відповідну спроможність до конкурування на міжнародному ринку.