A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Промислові секційні ворота |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Промислові секційні ворота
Промислові секційні ворота
17.04.2018р. | #7462

: 18.05.2018р.
18.12.2013
17.04.2018
: 7261 | : 7118
: 0

Промислові секційні ворота
Промислові секційні ворота DoorHan серії ISD01 виготовляються з сендвіч-панелей, товщиною 40мм. Торсіонний механізм воріт розрахований на інтенсивну експлуатацію і витримує від 50 до 100 тисяч циклів відкривання / закривання, а два сталевих троса мають семиразовий запас міцності. Торсіонний механізм, який застосовується для врівноваження полотна воріт, може встановлюватися за допомогою системи Quick Fix, яка є унікальною розробкою компанії DoorHan - вона дозволяє максимально прискорити час монтажу (в 4 рази в порівнянні з аналогами, пропонованими на ринку воріт).

Спеціальна конструкція сендвіч-панелей забезпечує термо-і звукоізоляцію воріт, а встановлена по периметру полотна воріт система ущільнювачів робить їх герметичними. Встановлення на ворота термостійкого нижнього профілю із застосуванням технології Т-bridge ефективно перешкоджає проникненню холоду в приміщення.
Промислові секційні ворота DoorHan безпечні в експлуатації, незалежно від інтенсивності використання. Це забезпечується за рахунок застосування в їх конструкції спеціальних пристроїв від розриву тросів і пружин. Механізм захисту від розриву троса, обладнаний захисним кожухом, встановлюється в якості нижнього кронштейна на полотно. У разі виходу з ладу троса, механізм зупиняє рух полотна воріт, фіксуючись в направляючій. Така багаторівнева система безпеки, а також пристрій від розриву пружини запобігають падінню полотна воріт.
Для природного освітлення внутрішнього простору приміщення, ворота виконуються комбінованими з сендвіч-панелей і панорамних секцій.

Загальна конструкція секційних воріт являє собою полотно, систему врівноваження полотна (пружинно-торсіонний механізм) і систему направляючих.
Полотно воріт складається з горизонтально розташованих сендвіч-панелей, які виготовляються на автоматичних лініях європейського виробництва. Вони являють собою два сталевих листа, заповнених пінополіуретаном. Сталеві листи не завальцовані один з одним, завдяки чому не утворюється «місток холоду», що запобігає промерзанню воріт на стиках. Сендвіч-панелі з'єднані між собою спеціальними петлями, кріплення яких посилені сталевими пластинами, що забезпечують підвищену міцність з'єднань і збільшують жорсткість і зламостійкі конструкції воріт. Для забезпечення герметичності з'єднання панелей на їх стиках встановлений негігроскопічний ущільнювач - Енергофлекс.
Теги для пошуку: ворота, секційні ворота, промислові ворота, гаражні ворота, автоматичні ворота, ворота, секционные ворота, промышленные ворота, гаражные ворота, автоматические ворота.
секційні ворота, гаражні ворота, ворота
  • ворота промислові
:
:
:
:




 16/04/2024
9982
 14/05/2021
5776
 17/04/2018
6850

В 1999 г. в Украине появилось представительство известного немецкого концерна Hörmann. Тогда застройщики и владельцы недвижимости узнали, что такое безупречное качество и продуманный дизайн.

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.