A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Розпашні ворота |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Розпашні ворота
Розпашні ворота
14.04.2018р. | #7464

: 15.05.2018р.
18.12.2013
14.04.2018
: 6624 | : 6468
: 0

Розпашні ворота
Розпашні ворота DoorHan мають дві стулки, які при відкритті відкриваються всередину або назовні території. Такий спосіб відкриття воріт є класичним для вуличних воріт - він існує вже кілька століть і як раніше залишається популярним. Розпашні ворота можуть служити альтернативним рішенням у випадках, коли технічно неможливо встановити відсувну конструкцію воріт.

Ворота DoorHan виготовляються з алюмінієвих профілів або сендвіч-панелей, окантованих алюмінієвим профілем, завдяки чому мають легку конструкцію, що дозволяє без великих зусиль відкривати і закривати їх. Відсутність зварних з'єднань у вуличних воротах, а також їх покриття забезпечує стійкість до корозії. Це надовго зберігає естетичний зовнішній вигляд і експлуатаційні властивості воріт, збільшує їх зносостійкість, а також подовжує термін служби. Конструкція воріт має високу міцність і зламостійкі, розрахована на великий термін експлуатації і не вимагає спеціального технічного обслуговування.
Ворота DoorHan розроблені з урахуванням різних кліматичних умов, завдяки чому вони не схильні до впливу погодних умов і витримують великі вітрові навантаження. Це забезпечує безперебійність роботи та легкість відкриття / закриття воріт незалежно від температурних коливань.



Розпашні ворота DoorHan можуть використовуватися не тільки в побутових цілях, але і в промислових, так як виготовляються у великому діапазоні розмірів. Ворота можуть бути виготовлені в єдиному дизайнерському виконанні з збірними секціями і окремо розташованою хвірткою DoorHan, а також з різними елементами фасаду будівлі - секційними воротами, дверима і ролетами.
Автоматичні ворота DoorHan найбільш зручні в експлуатації. Використання приводів дозволяє управляти воротами дистанційно за допомогою пульта, не виходячи з машини.

  • Распашные ворота
  • Розпашні ворота
:
:
:
:




 16/04/2024
9982
 14/05/2021
5776
 17/04/2018
6851

В 1999 г. в Украине появилось представительство известного немецкого концерна Hörmann. Тогда застройщики и владельцы недвижимости узнали, что такое безупречное качество и продуманный дизайн.

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.