A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Мости |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Мости
Мости
16.04.2018р. | #7469

: 17.05.2018р.
18.12.2013
16.04.2018
: 7350 | : 7186
: 0

Мости
Так само, як і зрівняльна платформа, відкидний міст дозволяє проводити процес навантаження / розвантаження з використанням автонавантажувача. Компанія DoorHan пропонує кілька типів мостів.

Механічні відкидні мости DoorHan серії FT служать для організації вантажно-розвантажувальних місць, встановлюються на пандус або відкриту рампу, компенсуючи різницю у висоті між вантажівкою і підлогою складу до 360 мм, в залежності від моделі. Призначені для взаємодії з автомобілями, що мають приблизно однакову висоту. При перевантажувальних роботах міст опускається в кузов автомобіля за допомогою бічної ручки до тих пір, поки апарель не досягне підлоги автомобіля. Після закінчення робіт міст піднімається і повертається у вихідне положення.


Механічні відкидні мости серії FT можуть мати стаціонарну або ковзаючу конструкцію. Міст, який має ковзаючу конструкцію, дозволяє проводити роботи по черзі в декількох місцях на пандусі, за рахунок пересування вздовж направляючої рейки від однієї точки розвантаження до іншої. Встановлення механічного відкидного моста здійснюється на підготовлений пандус.  Основні переваги механічних відкидних Мостів : - наявність замку , який блокує міст у вертикальному положенні; - жовто -чорна сигнальна смуга показує , що міст знаходиться вище рівня пандуса ; - можливість переміщення по пандусу ( для ковзних мостів). КОНСТРУКЦІЯ: Поверхня відкидного моста являє собою сталевий лист товщиною 5 мм із сочевичним рифленням заввишки 0,5-1,5 мм і розрахована на взаємодію з ручними гідравлічними візками і стандартними 4 -х колісними навантажувачами з надувними шинами. За бажанням замовника міст може бути виготовлений з розрахунком на використання з обладнанням , яке має високу точкове навантаження , таким як електричний штабелер . Можлива невелика потенційна деформація поверхні моста , що не відбивається на роботі виробу. Аппарель виготовляється з сталевого листа товщиною 12 мм із сочевичним рифленням заввишки 1,2-3,6 мм. Балки моста виготовляються з труби розміром 60х40х3 мм. Міст має систему важеля балансування , засновану на 2 -х пружинах і роликовій опорі . Напрямна рейка виконаний на базі гарячекатаного швелера розміром 160 мм. Переносні мости DoorHan серії МТ використовуються для організації вантажно -розвантажувальних робіт , в тому випадку , коли потік продукції не надто великий і немає необхідності встановлювати стаціонарний док. Призначені для використання з автомобілями, що мають приблизно однакову висоту , яка повинна бути більше рівня рампи. Переносні мости встановлюються між рампою і кузовом автомобіля , компенсуючи різницю у висоті до 240 мм. Переміщення моста до необхідного місця здійснюється за допомогою навантажувача. Переносні мости DoorHan повністю відповідають вимогам прийнятих норм і директиві DIN EN1398 , сертифіковані і мають сертифікати відповідності.

  • Мости
  • Мосты
:
:
:
:




 27/02/2024
12750
 20/09/2020
6600
Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

За 2023 рік з України було експортовано понад 1,2 млн тонн цементу, що свідчить про якість продукту і відповідну спроможність до конкурування на міжнародному ринку.