A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Герметизатори пройомів |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Герметизатори пройомів
Герметизатори пройомів
17.04.2018р. | #7470

: 18.05.2018р.
18.12.2013
17.04.2018
: 6983 | : 6780
: 0

Герметизатори пройомів
Герметизатори пройому DoorHan призначені для забезпечення герметизації простору між навантажувальним доком і кузовом автомобіля для швидкого і безпечного перевантаження предметів. Завдяки тому, що при вантажно-розвантажувальних роботах кузов автомобіля частково в'їжджає всередину герметизатора, перевантаження предметів можна здійснювати в будь-яких метеоумовах, зберігаючи мікроклімат складських приміщень і захищаючи їх від протягів. Стандартні розміри герметизаторів отвору розраховані на взаємодію з транспортом будь-яких габаритів - від невеликої вантажної машини до еврофури.

Герметизатори пройому DoorHan сертифіковані і мають сертифікати відповідності. Компанія DoorHan виробляє герметизатори двох видів - типу завіси і надувні. Герметизатори типу завіси можуть бути виготовлені зі складною чи жорсткою рамою.
Герметизатор пройому із складаною алюмінієвою рамою є класичним варіантом для установки в місцях з середньою інтенсивністю вантажопотоку. Матеріал ПВХ, з якого виготовлені фронтальні листи, володіє еластичністю, зносостійкістю і має високий опір на розрив. При проведенні вантажно-розвантажувальних робіт, верхній і бічні вертикальні листи герметизатора облягають кузов, забезпечують необхідну герметичність. У разі неправильного паркування автомобіля, фронтальна рама складається завдяки розкосів, а після закінчення робіт автоматично повертається у вихідне положення. Установка герметизатора здійснюється накладним способом монтажу.

Герметизатори пройому із жорсткою рамою функціонально розраховані на великий вантажопотік, що проявляється в їх конструкції. Рама виготовляється з сендвіч-панелей, окантованих алюмінієвим профілем. Фронтальна притискна планка виконана з алюмінієвого профілю, пофарбованого порошковим способом. Матеріал фронтальних аркушів досить еластичний, має високу зносостійкість і опір на розрив. При проведенні вантажно-розвантажувальних робіт кузов вантажного автомобіля частково в'їжджає всередину герметизатора. Верхній і бічні вертикальні листи облягають кузов, забезпечуючи герметичність між кузовом автомобіля і будівлею складу. При використанні цього виду герметизаторів на майданчик перед доком необхідна установка направляючих для коліс або металевих відбійників. Установка проводиться накладним способом.
Надувні герметизатори встановлюються в тих місцях, де потрібно максимально ефективна герметизація і температурна стабілізація приміщень (наприклад, на відвантажувальних доках морозильних складів). При вантажно-розвантажувальних роботах автомобіль не притискається до герметизатори, як при використанні аналогів типу завіси. Надувні подушки герметизатора обжимають кузов автомобіля з усіх боків, забезпечуючи найкраще ущільнення. Зносостійкий матеріал надувних подушок Cordura має високий опір на розрив. При проведенні робіт кузов вантажного автомобіля частково в'їжджає всередину герметизатора. Верхня і бічні подушки надуваються, забезпечуючи високу герметичність між кузовом автомобіля і будівлею. По завершенні робіт подушки здуваються. Управління надувними герметизаторами може здійснюватися з пульта керування зрівняльної платформою (при використанні спеціального блоку управління з функцією контролю надувними герметизатори). При використанні цього виду герметизаторів, на майданчик перед доком необхідно встановлювати напрямні для коліс або металеві відбійники. Монтаж проводиться накладним способом.

Основні переваги:
Не вимагають спеціального технічного обслуговування.

ПВХ з синтетичним армуванням (матеріал, з якого зроблені робочі місця герметизатора) зберігає еластичність в діапазоні температур від -40 до +60 ° С

Верхня частина конструкції виконана «під кутом», що служить безперешкодному стоку дощових вод.
пройомів
  • Герметизаторы проема
  • Герметизатори пройомів
  • Герметизатори
:
:
:
:




 27/02/2024
12750
 20/09/2020
6600
Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

За 2023 рік з України було експортовано понад 1,2 млн тонн цементу, що свідчить про якість продукту і відповідну спроможність до конкурування на міжнародному ринку.