A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Автоматика, Приводи для секційних воріт |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Автоматика, Приводи для...
Автоматика, Приводи для...
14.04.2018р. | #7473

: 15.05.2018р.
18.12.2013
14.04.2018
: 6869 | : 6684
: 0

Автоматика, Приводи для секційних воріт
Для автоматизації секційних воріт використовуються ланцюгові або вальні приводи. Вибір типу приводу залежить від передбачуваної інтенсивності використання воріт і їх розміру.

Гаражні ланцюгові приводи встановлюються для автоматизації гаражних секційних воріт невеликих і середніх розмірів з низьким (барабан спереду і ззаду) і стандартним типами підйому в приміщеннях з відстанню від краю перемички до стелі до 600 мм. Вони монтуються до направляючої, по якій переміщається каретка, що приводиться в рух ланцюгом, завдяки чому ворота відкриваються і закриваються. У закритому положенні воріт ланцюгові приводи забезпечують надійну фіксацію їх полотна, завдяки чому немає необхідності в установці додаткових замикаючих пристроїв. У комплект привода входить система розблокування, що дозволяє відкривати і закривати ворота вручну в разі відключення електроенергії.

Промислові вальні приводи використовуються для відкривання і закривання секційних воріт з високою інтенсивністю експлуатації в приміщеннях з відстанню від краю перемички до стелі більше 600 мм. Вальні приводи можуть встановлюватися на ворота з усіма типами підйому. Вони монтуються на вал, обертання якого приводить ворота в рух. Самоблокуючийся мотор-редуктор забезпечує механічне блокування вала воріт у випадку, якщо двигун не працює, завдяки чому немає необхідності в установці додаткових замикаючих пристроїв. З допомогою аварійного ручного приводу можна відкривати і закривати ворота вручну в разі перебоїв з подачею електроенергії.

Гаражні ланцюгові приводи DoorHan серії Sectional-500/750/1200 і Fast-750 призначені для автоматизації секційних воріт із середньою і високою інтенсивністю експлуатації. Електроприводи DoorHan встановлюється на гаражні секційні ворота висотою до 3800 мм і площею до 16 м ².

Конструкція:


1.Корпус привода
2.Лампа підсвічування
3.Дисплей
4.Клавіші програмування
5.Декоративна кришка

Переваги:
Дистанційне радіоуправління приводами;
Надійна фіксація полотна воріт у закритому положенні, завдяки чому немає необхідності в встановлені додаткових замикаючих пристроїв;
У випадку відсутності електроенергії ворота легко відкриваються вручну за допомогою системи розблокування;
Надійність роботи приводів в умовах нестабільної електромережі;
Наявність лампи для освітлення гаража (40 Вт) з режимом економії електроенергії;
Великий термін служби - функція плавного запуску і плавної зупинки забезпечує мінімальні навантаження на вузли системи;
Просте програмування налаштувань роботи;
Автоматична зупинка у разі виникнення перешкоди;
Наявність функції автоматичного закриття з програмованим часом затримки;

Вбудований приймач на платі управління дозволяє записати до 15 пультів ДУ;
Привід обладнаний радіокнопкою управління, яка може використовуватися як стаціонарний вимикач, так і дистанційний пульт;
Висока безпека використання завдяки наявності сигнального пристрою, що подає звуковий сигнал у випадку, якщо ворота відкриті більше 10 хвилин (сигнал автоматично відключається після закриття воріт).

Промислові вальні приводи DoorHan Shaft-30/60/120 призначені для автоматизації секційних воріт із середньою і високою інтенсивністю експлуатації. Промислові вальні приводи встановлюється на промислові секційні ворота площею до 40 м ². Робоча температура даних приводів від -40 до +55 ° C.

Комплектація:

Привід з вбудованим блоком управління
Ланцюговий привід
Ланцюг для ручного відкривання воріт
Кронштейн кріплення приводу
Вбудований приймач
Трьохпозиційний пост управління
Приймач зовнішній
Фотоелементи
Пульт радіоуправління
Ключ-кнопка для управління
Модуль для управління з мобільного телефону
Оптосенсори
Світлофор
Датчик відкритої хвіртки
торсістем двигуни для секційних воріт, www.budexpert.ua, rohs вальний привід, приві для секційних воріт дорхан, shaft 30/60, привод SHAFT-30/60
:
:
:
:




 16/04/2024
9982
 14/05/2021
5776
 17/04/2018
6849

В 1999 г. в Украине появилось представительство известного немецкого концерна Hörmann. Тогда застройщики и владельцы недвижимости узнали, что такое безупречное качество и продуманный дизайн.

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.