A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Послуги індивідуального архітектурного проектування та дизайну інтер'єрів |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Послуги індивідуального...
Послуги індивідуального...
17.01.2017р. | #8086

: 17.02.2017р.
26.02.2015
17.01.2017
: 4290 | : 4290
: 0

Послуги індивідуального архітектурного проектування та дизайну інтер'єрів
Ліцензована архітектурна компанія «Конструктив» пропонує послуги з особистого та промислового проектування та дизайну. Хочете осучаснити простір Вашої оселі? Реконструювати нерухомість? Зробити дизайн офісу чи житлового приміщення?
Уже майже десять років наша компанія надає комплексні архітектурно-будівельні і дизайнерські послуги. Враховуючи індивідуальні потреби кожного Клієнта, наші спеціалісти створюють функціональні архітектурні та дизайнерські проекти житла, об'єктів бізнесу, офісів, індивідуальних будинків, розважальних закладів тощо, а кваліфіковані бригади майстрів та будівельників їх успішно втілюють в життя.
За час існування ТОВ «Архітектурна компанія «Конструктив» неодноразово брала участь та перемагала у престижних міжнародних та всеукраїнських архітектурних конкурсах. Нами розроблено та успішно втілено у життя сотні різноманітних проектів різного рівня складності.
Щороку наші спеціалісти відвідують різноманітні виставки та семінари на яких безупинно підвищують свою кваліфікацію і знайомляться з найновішими тенденціями сучасного дизайну та архітектури.
Ми уважно слідкуємо за всіма тенденціями архітектурної та дизайнерської моди і стараємось максимально використовувати їх у наших проектах.
В нашій роботі ми якнайширше стараємось використовувати найновітніші та найпрогресивніші матеріали, які не лише є екологічно чистими, а й дозволяють нашим замовникам заощаджувати як в процесі будівництва чи оздоблення, так і в процесі експлуатації.
Ми працюємо індивідуально з кожним клієнтом намагаючись максимально повно втілити в життя його задуми та побажання.
Наші проекти, перш за все, орієнтовані на зручність та ергономічність а також на те, аби максимально повно відкрити внутрішній світ замовника, щоб перебування у спроектованому нами будинку чи інтер'єрі дарувало йому не лише комфорт а й відчуття задоволення, затишку та спокою.

  • архітектурне проектування
  • дизайн інтер'єрів
  • дизайн проект
:
:
:
:




 12/10/2017
8597

Виробник VELUX нещодавно запропонував покупцям принципово новий тип продукції — віконні системи серії VELUX INTEGRA с дистанційним управлінням. Мансардні вікна серії INTEGRA стануть оптимальним...

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.