A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Парцем2. Полікарбоксилатний пластифікатор в пінобетоні. |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Парцем2....
Парцем2....
01.05.2015р. | #8110

: 01.06.2015р.
13.03.2015
01.05.2015
: 3303 | : 3303
: 0

Парцем2. Полікарбоксилатний пластифікатор в пінобетоні.
Добавка рекомендується для збільшення кількості активного цементу. Як відомо, цей процес здійснюється за рахунок умов ефективного диспергування цементу . В цьому найвірніший шлях –це звернутись до найсучасніших методів, які забезпечують найвищий ефект явища диспергування, а саме полікарбоксилатного пластифікатора марки ПАРЦЕМ ( Парцем-2). В зв’зку з цим збільшується поверхня активного гідратованого цементу, а в присутності піни збільшується міцність пінобетону.
Добавка дозволяє зменшити процентне співвідношення від 0,05% -0,1% до маси цементу , шо значно здешевлює добавку, але зберігає її ефективність в розчинах і сумішах.
Враховуючи вище описане явище при використанні Парцем-2 добавки в пінобетон рекомендуємо дотримуватись слідуючого порядку компонентів :
першочергове приготування цементного тіста разом з добавкою, наповнювачем і необхідною для цього водою;
пізніше ввід пінки;
в кінці ввід затверджувача.
Однак допускається дотримання вже випробованого технологічного регламенту. Із затверджувачів в більшості використовується хлористий кальцій 2% до цементу.
Враховується, що при гідратації цементу виштовхується лишня вода, яка може вплинути на час затвердіння пінобетону, а значить і на час розпалубкування піноблоків. Тому при пробах використання добавки потрібно давати її невеликі концентрації , починаючи з найнижчої границі розходу, а надалі при використанні поступово збільшувати її концентрацію з відрахуванням до 5- 10% води в цементному тісті. Тоді кінцево при збереженні початкової міцності бетону в присутності добавки Парцем-2 можна зекономити до 15% цементу.
Розхід добавки на 1 кг цементу 3мл - 8 мл.Ціна договірна.

  • пінобетон, пластифікатор, ПАРЦЕМ
:
:
:
:




 26/02/2024
11653
Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

За 2023 рік з України було експортовано понад 1,2 млн тонн цементу, що свідчить про якість продукту і відповідну спроможність до конкурування на міжнародному ринку.