A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Герметизація (утеплення) зрубів, саун. 25 грн./м.пог. |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Герметизація (утеплення)...
Герметизація (утеплення)...
16.02.2018р. | #8169

: 18.03.2018р.
15.05.2015
16.02.2018
: 8608 | : 8608
: 0

Герметизація (утеплення) зрубів, саун. 25 грн./м.пог.
Пропонуємо послуги з герметизації утепленню зрубів, саун, деревянних конструкцій з використанням спеціальных герметиків. Герметизація швів, стиков зруба застосовується для забезпечення енергозбереження всередині зруба, сауны. При зміні температури деревина має властивість розширюватись (весна, літо) і навпаки звужуесться т.м. зруб "дихає". В результаті виникають мікрозазори на перерубах, вінцах, а також розширюються старі тріщини і в приміщення потрапляє холодне повітря. Також герметизація служить додатковим захистом деревини від шкідників. Срок експлуатації 20 років. Сертифікат СЕС. Різна колоьрова гама. Герметик пропонуеємо до роботи Neomid "Теплий дім" Wood Proffesional. Вартість робіт вказана за погоний метр з матеріалом.

:
:
:
:




 27/02/2024
13738

Многие люди предпочитают жить в частном доме, а не в квартире многоэтажки, пусть даже просторной, пусть даже элитного класса. И это не удивительно, ведь жизнь в собственном доме куда...

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

За 2023 рік з України було експортовано понад 1,2 млн тонн цементу, що свідчить про якість продукту і відповідну спроможність до конкурування на міжнародному ринку.