A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Газопоршнева електростанція MWM, Jenbacher (800 КВт- 4 мВт) |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Газопоршнева...
Газопоршнева...
19.08.2019р. | #8594

: 19.09.2019р.
29.06.2016
19.08.2019
: 7378 | : 7378
: 0

Газопоршнева електростанція MWM, Jenbacher (800 КВт- 4 мВт)
Представник Шведської компанії Sumab Energy - пропонує Вам ознайомитися з обладнанням для вироблення електроенергії - газопоршневими електростанціями.

Це обладнання не тільки виробляє електрику з точно заданими характеристиками, але і як побічний продукт - теплову енергію (когенерація).

Компанія Sumab Energy активно співпрацює з провідними світовими постачальниками обладнання - MWM, Caterpillar, GE Jenbacher.

Газопоршневі електростанції мають просту і надійну конструкцію, вивірену десятками років експлуатації в самих різних кліматичних умовах. Електричний ККД газопоршневих електростанцій вважається високим, на відміну, наприклад від турбін і мікротурбін, і при роботі на якісному природному газі становить ~ 39-44%.

Це означає, що для виробництва одного і того ж обсягу електроенергії, в порівнянні з турбінами, газопоршневі електростанції витрачають на одну третину (!) Природного газу менше.

Газопоршневі електростанції представлені в широкій гамі одиничної електричної потужності від 800 КВт до 4 МВт. Це діапазон потужності є основним. Тобто в малому і середньому діапазоні для споживачів можна отримати практично будь-яке значення електричної потужності автономної газопоршневої електростанції.

Майже всі моделі і марки газопоршневих електростанцій в розширеній комплектації здатні працювати в режимі когенерації, тобто як теплові електростанції. Температура вихлопних газів на виході з силової машини газопоршневої електростанції становить ~ 390 ± 10 ° С. Така температура дозволяє легко отримувати практично безкоштовну теплову енергію в режимі когенерації.

Співвідношення видачі електрики і теплової енергії дорівнює 1: 1, тобто на 1 МВт встановленої електричної потужності можна отримати 1 Гкал теплової енергії.

Газопоршневі електростанції виробляють електроенергію з різних видів газового палива. Електростанції функціонують:

на природному газі,
біогазі,
попутному газі,<
http, волочение проволки, волочение проволки, волочение проволоки, волочение арматуры, волочение арматурной проволки, волочение арматуры, волочение арматурной проволоки
:
:
:
:




 27/02/2024
14704
 27/02/2024
12759
 08/02/2022
7702

Будівельні риштування та опалубка є незамінним будівельним обладнанням у монолітно-бетонному будівництві та фасадних роботах. Завдяки багаторічному досвіду роботи у цьому сегменті...

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

За 2023 рік з України було експортовано понад 1,2 млн тонн цементу, що свідчить про якість продукту і відповідну спроможність до конкурування на міжнародному ринку.