A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: explode() expects parameter 3 to be long, string given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 34

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: in_array() expects parameter 2 to be array, null given

Filename: models/proposition_settings_model.php

Line Number: 42

Монтаж системи сніготанення |
Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
?
Монтаж системи...
Монтаж системи...
21.06.2019р. | #9259

: 21.07.2019р.
05.06.2018
21.06.2019
: 1994 | : 1994
: 0

Монтаж системи сніготанення
Зимова ожеледь і снігові замети нерідко стають причиною серйозних проблем – нещасних випадків на дорогах, травм через падіння, обмеження проїзду тощо. Захистити будь-які зовнішні площі від ожеледі та снігових заметів зможе електрична кабельна система сніготанення, яка буде підтримувати відкриту площу чистою від снігу, а їх покриття і зовсім залишиться сухим навіть під час снігопаду. Така система сніготанення встановлюється на будь-якій відкритій площі, яку необхідно підтримувати чистою від снігу(сходи, доріжки, тротуари, під'їзні шляхи тощо). На поверхню, яку необхідно захистити від льоду і снігу, укладається електричний нагрівальний кабель (можна укласти на утрамбований пісок або гравій, бетон, старий асфальт). Потім кабель заливається бетоном, або засипається піском, поверх якого укладається декоративне покриття: тротуарна або облицювальна плитка, новий асфальт, мармур, граніт або інші покриття. Системи кабельного обігріву та сніготанення відкритих площ, працюючи в автоматичному режимі, очищають поверхню від льоду і снігу, підтримуючи доріжки, сходи, пандуси в сухому стані. Захищають покриття від шкідливого впливу реагентів, що застосовуються для видалення льоду і снігу. Економлять час, сили і засоби на розчищення снігових заметів. Вона позбавить вас від подальшого систематичного ручного видалення снігу та льоду, посипання піском і сіллю. Обігрів відкритих площ (сходинки, бруківка, тераси, дороги, пішохідні доріжки) працює автоматично і не шкодить покриттю й навколишньому середовищу. Ця система функціонує до тих пір, поки є ймовірність виникнення льоду, і не працює при відсутності опадів. І найголовніше, знижують ризик нещасних випадків і травм, які завдають шкоди здоров'ю Вам і Вашим близьким.

:
:
:

  • Електрика. Електрообладнання. Освітлення Кабель, провід
  • Електрика. Електрообладнання. Освітлення Інше



 27/02/2024
14921
 27/02/2024
9968
 01/05/2023
4825

Світові експерти зазначають, що cьогодні все більшої популярності набувають будинки із деревини. За статистикою, у США щорічно 500 000 родин купують дерев’яні будинки. Для порівняння, у...

Дев’ять німецьких компаній візьмуть участь в онлайн-заходах з метою знайомства і налагодження контактів з потенційними українськими партнерами.

За 2023 рік з України було експортовано понад 1,2 млн тонн цементу, що свідчить про якість продукту і відповідну спроможність до конкурування на міжнародному ринку.