Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры

 


Программа БудЭксперт
Программа БудЭксперт
БудЭксперт от 23.11.2013
Кредит на приобретение недвижимости на вторичном рынке, металлопластиковые окна и входные двери
БудЭксперт от 09.11.2013
Покупка жилья во Львове, кредит на энергосбережение, теплый пленочный пол
БудЭксперт от 26.10.2013
Программа ипотечного кредитования жилья, солнечные коллекторы
БудЭксперт от 12.10.2013
Кредит под залог имущества, утепление жилья экологически чистой фитоплитой из камыша
БудЭксперт от 28.09.2013
Ограничение наличных расчетов, теплоизоляция крыши минеральной ватой
БудЭксперт от 21.09.2013
Теплое жилье на рынке недвижимости, конденсационный газовый и твердотопливный котлы
Крыша - Кровельные материалы
Укладка металлочерепицы, утепление
Крыша - деревянная конструкция
Обработка древесины, кровельный пирог
Кирпич как строительный материал
Производство, технические характеристики
Рынок каминов
Топливо для каминов, обслуживание, дизайн
Металлопластиковые окна
Производство, выбор, эксплуатация
Брусчатка
Производство, укладка, дизайн
Солнечные коллекторы
Принцип действия, монтаж, обслуживание
Как установить бассейн собственноручно и только за час?
Установка и уход
Двери - визитная карточка помещения
Установка и уход
Утепление дома пенопластом
Эксплуатация и уход
Утепление зданий
Утеплительные материалы, технологии, виды утеплителей
Канализация частного дома
Описание, требования, монтаж
Автоматические гаражные ворота
Типы, конструкция, автоматика ворот
Электроинструменты
Дрели, лобзики, болгарки, перфораторы, шуруповерты
Кафельная плитка
Проверка качества, укладка, уход
Умный дом
Проектирование системы, управление, безопасность
Фильтры для воды
Виды фильтрации, разновидности, производители и цена
Водоотведение и хранение воды
Трубы, баки для воды
Мансардные окна
Конструкция, аксессуары, пользование
Натяжные потолки
Виды, монтаж, отделка, стоимость и уход
Выбор душевой кабины
Тип кабины, установка, уход
Выбор камина
Топки, облицовки, аксессуары, обслуживание
Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?

9054
30.01.2015р.
СВІТ ФАНТАЗІЙ В ІНТЕР'ЄРІ ДИТЯЧОЇ КІМНАТИ Дитяча кімната дорослішає разом зі своїми господарями. Цей процес надзвичайно швидкоплинний. Тож оновлювати інтер’єр дитячої доводиться значно частіше, ніж у інших приміщеннях.

Дитяча кімната дорослішає разом зі своїми господарями. Цей процес надзвичайно швидкоплинний. Тож оновлювати інтер’єр дитячої доводиться значно частіше, ніж  у інших приміщеннях.

Дитина підростає, її вподобання і хобі змінюються. І дитяча кімната має «підлаштовуватися» під процеси, які відбуваються з дитиною. Сьогодні їй подобаються феї  та єдинороги, а вже через декілька років на стіні вона хоче бачити малюнок-граффіті. Дитина завжди хоче перебувати серед приємних для неї образів. Чарівні феї та єдинороги, мужній Спайдермен або Черепашки-ніндзя мають можливість з’явитися на стінах дитячої. Батькам же доводиться робити ремонт. Та чи так це складно?

Нескладний ремонт

При розумному підході до справи ремонт не потребує великих зусиль та витрат. Головне – одразу вибрати «легкий» варіант оздоблення – такий,  що не потребував би складного догляду, а у разі потреби до нього було б легко внести зміни.

Оптимальний спосіб оздоблення – використання водно-емульсійних фарб. Пофарбовану поверхню легко вимити або протерти вологою ганчіркою. А якщо треба – швидко перефарбувати ціле приміщення або лише фрагмент стіни. І для цього потрібно небагато часу.

Надійна поверхня

Сучасні інтер’єрні фарби зроблені за новітніми технологіями. До їхніх рецептур входять найякісніші складники. Завдяки цьому поверхня, пофарбована сучасними водно-емульсійними інтер’єрними фарбами, набуває надзвичайних споживчих характеристик. Так, технологіяTeflon® surface protector,використана у кольоровій фарбі Śnieżka Nature та Śnieżka Satуnowa, забезпечує відштовхування бруду та легкий догляд за поверхнею. Завдяки часточкам тефлону, які концентруються на поверхні фарби, бруд не затримується на стінах, а високоякісні складники сприяють тому, що фарба стає дуже міцною. Її можна мити із використанням мийних засобів, терти, при чому повторювати ці процедури багато разів.

Разом з дитиною

 До процесу оздоблення дитячої кімнати варто долучити її власника.  Іноді неймовірні ідеї, породжені дитячою фантазією, виявляються найвдалішими. Окрім того, у створеному власноруч дизайні дитина почуватиметься гармонійно. Робіть все разом: розглядайте приклади, обирайте малюнки та кольори. Нехай дитина стане співавтором власного середовища, її думки та вподобання – головні. Звісно, процес має відбуватися під непомітним, але вмілим керівництвом дорослого.

Власник майбутньої оновленої кімнати також може взяти участь і  у процесі ремонту. Сучасні водно-емульсійні фарби цілком безпечні для здоров’я. Тож дитина може власноруч фарбувати стіни, малювати дивовижних казкових героїв та чудові пейзажі. Боїтеся за результати? Оберіть простий варіант оздоблення – наприклад, трафаретний малюнок. Впевнені у своїх силах? Чудово: пензлі в руки і до роботи!

Як виконати оздоблення?

Для виконання декору рекомендуємо готові до використання кольорові фарби, приміром, Śnieżka Nature. Їх можна купити у 2,5 і 5-літрових упаковках. Це дуже зручно для виконання декору та ще й економно з точки зору коштів. Вибрати потрібні кольори з професійно складеної палітри значно простіше, аніж кольорувати білу фарбу-базу. На сайті виробника завдяки креатору кольорів можна комбінувати барви з палітри, «приміряючи» їх  до Вашого інтер'єру, а також сміливо поєднувати гармонійні та контрастні кольори.

Спочатку фарбують стелю та стіни в основний тон. Фарби наносять  пензлем, валиком або методом розпилювання. Для отримання якісного покриття потрібно нанести два шари фарби (другий наносять через 2–4 години по першому).

Коли стіни повністю висохнуть, можна малювати. Спочатку простим олівцем наносять контури майбутнього декору, потім – різні кольори. Починати розфарбовувати малюнок слід від країв до середини кожного фрагменту. Контури слід повторити тонким пензлем, а потім замалювати весь фрагмент, використовуючи більший. Якщо ви не впевнені у власних рухах, кольорові фрагменти можна обмежити за допомогою малярної стрічки (її слід зняти одразу після нанесення фарби, не чекаючи її повного висихання). Послідовно нанесіть кольори: спочатку розмалюйте всі фрагменти одного кольору, потім – наступного. Поступово ви зафарбуєте у різні кольори всю поверхню. Щоб випадково не зіпсувати малюнок, кожний наступний колір наносьте після висихання попереднього.

Якщо для виконання декору використовуєте трафарет, все простіше. Його притискають до стіни та акуратно зафарбовують прорізи за допомогою пензля або губки. Знімаючи трафарет, будьте обережні, щоб не заляпати стіну.

Вибираючи оздоблення для дитячої кімнати, пам’ятайте!

·        Не варто перевантажувати приміщення надмірною кількістю кольорів та деталей. Оберіть для оздоблення три, чотири, максимум п’ять кольорів. Для гарного оздоблення цього досить.

·        Для колористичного акценту в інтер’єрі треба забезпечити спокійний фон. Якщо одна стіна яскрава, решта має бути пофарбованою у пастельні кольори.

·        Для оздоблення дитячої кімнати краще використовувати так звані чисті кольори. Для малюнка виберіть теплий зелений (колір молодої трави), яскравий жовтий, чисті синій та червоний.

·        Що молодша дитина, то простішими мають бути кольори – доросла дитина спроможна розповісти про те, наскільки комфортно вона почувається у власній кімнаті. Малюк, на жаль,  ще не в змозі пояснити свій стан.

Правила відомі, матеріали якісні, робота над дизайном дитячої кімнати цікава та приємна. Отже, невдовзі у кімнаті з’являться улюблені казкові герої, яскраві метелики, чарівні візерунки чи просто красивий орнамент. Зроблено все, щоб ваша дитина росла щасливою!

Теги и ключевые фразы
малюнки про ніндзя убійца олівцем
Більше новин за тегами
  • інтер'єр28
  • дизайн70
  • креатор
  • кольорування
  • інтер'єрні фарби
  • шари фарби
  • висихання фарби
  • нанесення фарби


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати






При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.