Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
28.07.2011р.

На ремонт київських доріг з бюджету просять 11 мільярдів гривень

"Київавтодор" обслуговує 1,6 тисячі кілометрів доріг, 85% яких потребують капітального ремонту. На їх ремонт необхідно виділити 11 мільярдів гривень.

 
26.07.2011р.

У Львові збудують літній театр

Міській голова Львова Андрій Садовий має намір ініціювати будівництво у місті літнього театру.

 
26.07.2011р.

2 будинкам у Львові дозволили від’єднатися від централізованого...

22 липня виконавчий комітет Львівської міської ради проголосував рішення «Про надання дозволу на відключення від мережі центрального опалення і влаштування індивідуальних систем опалення у квартирах №№2, 3, 5, 7, 9, 10 на вул. П.Дорошенка, 53.

 
26.07.2011р.

У Львові вулицю Шевську замощують мозаїкою

У Львові ще одна вуличка у центральній частині міста матиме мозаїчне покриття. Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, вул. Шевську замощують мозаїкою.

 
26.07.2011р.

Стадіон до Євро-2012 у Львові готовий на 72%

У Львові стадіон до проведення чемпіонату Європи з футбол в 2012 році готовий на 72%. Про це Інформаційному центру "Україна-2012" розповів гендиректор Державного підприємства "Західінфрапроект" Володимир Шадрін.

 
26.07.2011р.

У Івано-Франківській області зростають темпи будівництва

Головне управління статистики інформує, що в першій половині року підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 294 мільйони гривень, що на 32% більше, ніж за відповідний період минулого року.

 
23.07.2011р.

На ремонт закривають чергову ділянку вул. Городоцької у Львові

24 липня заплановано закрити на ремонт останню ділянку вул. Городоцької – від вул. Гоголя до церкви Анни у Львові. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на підрядника організації «Онур».

 
22.07.2011р.

«Барлінек» започаткував в Україні програму сертифікації...

На базі ТОВ «БарлінекІнвест», найбільшого в Україні заводу з виробництва сучасних дерев’яних підлог, з 29 червня по 1 липня у місті Вінниці відбувся семінар укладальників у рамках Програми сертифікації укладальників дерев’яних підлог.

 
22.07.2011р.

Підтверджено строк експлуатації теплоізоляції «Knauf Insulation»

Теплоізоляційна продукція «Knauf Insulation» пройшла ресурсні випробування на відповідність вимогам щодо терміну ефективної експлуатації й теплопровідності.

 
22.07.2011р.

78 мікропроектів хочуть реалізувати райони Львівщини

Усі двадцять районів Львівської області подали заявки на участь у конкурсі мікропроектів, який оголосила Львівська обласна рада після прийняття Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011 – 2015 роки.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.