Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
22.07.2011р.

Завтра частина мешканців Личаківського району Львова не матимуть води

22 липня у Львові частині мешканців Личаківського району до 22.00 буде припинено водопостачання.

 
22.07.2011р.

Львів витратив на квіти понад 400 тис. грн

На 1 липня у Львові вже завершено літню висадку квітів. Для квіткового оформлення центральної частини міста у 2011 році із міського бюджету було виділено 423,2 тис. грн.

 
22.07.2011р.

У Львові за перше півріччя замінили понад 7 км водогонів

За перше півріччя цього року комунальне підприємство «Львівводоканал» за власні кошти замінило 7,2 км водогонів.

 
21.07.2011р.

Вартість стадіону у Львові становитиме 2,3 млрд грн

Кабінет міністрів України своїм розпорядженням №672-р від 6 липня цього року затвердив скорегований проект і титул будови стадіону на вулиці Стрийській – Кільцевій дорозі у Львові до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

 
21.07.2011р.

У Львові на перетині Городоцької - Шевченка збудують транспортне...

У Львові вулицю Городоцьку та вулицю Шевченка буде з’єднано транспортним кільцем, яке розташовуватиметься між військовою частиною та Львівським драматичним театром імені Лесі Українки (колишній Муніципальний театр). Рух по кільцю буде організований, як для автотранспорту, так і для трамваїв.

 
21.07.2011р.

Золотий змішувач Януковича

Про загадкову резиденцію українського президента вже пишуть навіть європейські ЗМІ.

 
20.07.2011р.

Інвентаризацію об'єктів незавершеного будівництва планується...

До 1 серпня 2011 року місцеві державні адміністрації разом з Мінрегіоном повинні завершити повну інвентаризацію об’єктів незавершеного будівництва. Таке завдання прозвучало 16 липня в ході виїзної наради під головуванням Прем’єр-міністра України, присвяченої стану добудови об’єктів незавершеного будівництва.

 
20.07.2011р.

У Львові нищиться унікальний декор

Напередодні Євро-2012 експерти фіксують загрозливий стан автентичної ліпнини на будинках центру Львова, внесеного до переліку світової спадщини ЮНЕСКО.

 
20.07.2011р.

Екс-директора «Львівводоканалу» призначено радником мера

Мирослава Заплатинського призначено радником міського голови Львова.

 
20.07.2011р.

Львівський стадіон обладнають сучасною системою безпеки

Стадіон у Львові до Євро-2012 буде оснащений надсучасною системою безпеки. Вона здатна здійснювати контроль доступу для приблизно 390 дверей, а також виявлення вторгнень на території всього стадіону.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.