Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
07.06.2022р.

Хто та як перетворює занедбані будівлі Івано-Франківська на затишне...

У березні урбаністична лабораторія METALAB запустила ініціативу "Ко-Хати". Мета проєкту – створювати комфортне житло для тих, хто був змушений покинути власну домівку через вторгнення російської армії.

 
07.06.2022р.

Для проживання, роботи та відпочинку: на Львівщині збудують...

На Львівщині планують збудувати ІТ-містечко для працівників креативної індустрії. Для цього неподалік Львова виділили земельну ділянку площею 8 гектарів.

 
03.06.2022р.

СЕЛЕНА УКРАЇНА допомагає відновлювати Чернігів!

У середині травня 2022 року компанія СЕЛЕНА УКРАЇНА передала Благодійному Фонду «МАЙБУТНЄ» будівельну хімію на відновлення міста Чернігова. Продукція призначена для монтажу вікон та дверей.

 
31.05.2022р.

З 1 червня українцям хочуть різко підняти тарифи на тепло

Укртеплокомуненерго отримала від ГК "Нафтогаз Трейдинг" нові ціни газу для виробництва теплоенергії для населення, які змусять тепловиків підняти з 1 червня 2022 підняти тарифи в 3 рази. "Згідно з цінами, доведеними ГК “Нафтогаз Трейдинг” до теплопостачальних підприємств, ціна газу для виробництва теплоенергії для потреб населення з 1 червня 2022 року зростає в 3,9 разів.

 
31.05.2022р.

У Львові відкрили третє модульне містечко для переселенців

Тут встановили 94 будиночки, мобільну кухню, спортивний та дитячий майданчики. Уже заселилися близько 300 людей із Маріуполя, Луганська, Краматорська, Херсона та з інших міст, де йдуть активні бойові дії.

 
31.05.2022р.

Біля Стрия збудують 60 житлових будинків для переселенців

Виконавчий комітет Стрийської міської ради виставив на громадське обговорення проєкт розробки детального плану території, який передбачає будівництво житла для внутрішньо переміщених осіб. Планується збудувати для переселенців 60 житлових будинків разом зі спортивною та відпочинковою інфраструктурою у селі Нежухів.

 
25.05.2022р.

Україна розпочне будівництво євроколії – прем’єр-міністр Д. Шмигаль

Україна розпочне поетапне будівництво вузької європейської колії, аби з’єднати свою залізницю з європейською. Про це розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду. За його словами, спочатку це буде сполучення великих вузлів та великих міст, а далі поступове розширення по всій країні.

 
25.05.2022р.

Біля Стрия Львівської обл. збудують 60 житлових будинків для...

Виконавчий комітет Стрийської міської ради виставив на громадське обговорення проект розроблення детального плану території, який передбачає будівництво житла для внутрішньо переміщених осіб. Планується збудувати для переселенців 60 житлових будинків разом зі спортивною та відпочинковою інфраструктурою у с. Нежухів.

 
25.05.2022р.

В Україні забудовники відновили роботи у 50% житлових комплексів

92% житлових комплексів Черкаської області відновили роботи на будівельних майданчиках – це найвищий результат в Україні.

 
20.05.2022р.

Усі гроші "Великого будівництва" перенаправлені на інші статті...

Усі гроші, які були заплановані для програми "Велике будівництво" на цей рік, з початком війни були переміщені на інші статті видатків, насамперед на потреби Міноборони.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.