Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
13.09.2022р.

Канадські архітектори пропонують заміняти пошкоджені в Україні...

Канадська студія архітектури та дизайну WZMH Architects розробила рішення для заміни пошкоджених секцій багатоповерхівок, що постраждали від війни Україні. В будівлі пропонують вставляти збірні модульні блоки з бетону. Про це пише Construction Canada.

 
13.09.2022р.

Ірландська компанія інвестує 200 млн євро в кампус будівельних...

Ірландська компанія з виробництва будівельних матеріалів Kingspan інвестує 200 млн євро у будівництво кампусу будівельних технологій в Україні. Про це повiдомили в компанії.

 
10.09.2022р.

Опалювальний сезон 2022-2023: що буде з опаленням в Україні

За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, опалювальний сезон в Україні розпочнеться після 15 жовтня з урахуванням погодних умов. Також він наголосив, що готовність України до нього становить близько 70%.

 
07.09.2022р.

Рада заборонила небезпечний будматеріал

6 вересня Верховна Рада проголосувала за заборону використання у будівництві азбесту.

 
06.09.2022р.

Температура у будинках взимку буде на 4 градуси нижчою за норму

Голова НАК «Нафтогаз» Юрій Вітренко заявив, що цієї зими температура в приміщеннях буде на чотири градуси нижче за норму, а опалювальний сезон почнеться пізніше і закінчиться раніше, ніж зазвичай. В інтервʼю The Guardian він попередив, що українців чекає найхолодніша зима за останні десятиліття.

 
29.08.2022р.

Alterra Group будує у Львові логістичний центр PORT

Масова релокація підприємств на Захід України, спричинила ріст попиту на якісні складські та виробничі площі, необхідні компаніям зі Сходу та Півночі України. На потреби ринку відповіла українська д

 
24.08.2022р.

В УКРАЇНІ ОНОВЛЯТЬ ДОДАТКОВІ БУДІВЕЛЬНІ НОРМИ

Міністерство розвитку громад та територій спільно з Міністерством охорони здоров’я ініціювали оновлення державних будівельних норм «Будинки та споруди. Заклади охорони здоров’я», повідомили у прес-службі Мінрегіону.

 
24.08.2022р.

В Україні створюють новий Україні створюють новий державний реєстр

Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство розвитку громад та територій України розпочали створення Єдиного державного реєстру адрес (ЄДРА), Реєстру будівель та споруд (РБС) та вдосконалили для цього програмне забезпечення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ).

 
24.08.2022р.

Попит на газобетон в Україні обвалився

В Україні попит на блоки з автоклавного газобетону в серпні обвалився до 20-25% від довоєнних показників, при цьому вартість на цю продукцію зросла в середньому на 20%.

 
23.08.2022р.

Такого поселення більше ніде в Україні немає

За останні три місяці вулицю Над Джерелом на східній околиці Львова не впізнати. На місці колишнього піщаного кар’єру та звалища будівельного сміття «виросло» містечко для вагітних переселенок із парком, дитмайданчиком та озером. Два тижні тому сюди заселились перші сім’ї. Аналогів цьому містечку в Україні немає.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.