Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
20.11.2022р.

В Україні схвалили підвищення тарифів на електроенергію: скільки...

У п'ятницю, 18 листопада, під час засідання Національної комісії схвалили проєкти ухвал про затвердження нових тарифів на електроенергію. 2023 року в Україні підвищаться тарифи на передачу та диспетчеризацію електроенергії.

 
14.11.2022р.

Як зігрітися вдома — досвід японців, які постійно живуть без опалення

Централізоване опалення в будинках є, але економні японці обходяться без нього. При цьому місцеві жителі стверджують, що вони себе почувають комфортно і не мерзнуть. У цьому їм допомагають певні хитрощі. Ми перерахуємо основні з них.

 
08.11.2022р.

Експартнер Василя Хмельницького інвестує €100 млн у скляний завод в...

Валерій Кодецький вкладає великі гроші в ринок, який впаде в цьому році мінімум у два рази. Але йому вдасться заробити, якщо він правильно спрогнозував, коли закінчиться війна.

 
07.11.2022р.

Німеччина і Данія запускають проєкт із вітроенергетики

Мета проєкту — зменшити залежність від російського газу. Уряди Німеччини і Данії узгодили запуск масштабного вітроенергетичного проєкту у Балтійському морі.

 
07.11.2022р.

У Японії винайшли шиби для вікон-сонячні панелі

Група дослідників із Японії презентувала незвичайні, майже невидимі сонячні панелі. Вони бездоганно пропускають світло, а тому їх можна встановлювати замість звичайних шибок у вікна.

 
29.10.2022р.

Електроенергія, вугілля, газ: як пройде опалювальний сезон із...

Експерти вважають, що з настанням холодів споживання електроенергії в Україні зросте, тому доведеться імпортувати електроенергію з Європи, а також подбати про достатні запаси вугілля та природного газу.

 
29.10.2022р.

Back in USSR: в Україні знову почнуть будувати серійне житло за типовим...

Кабінет міністрів затвердив порядок розроблення, здійснення експертизи та застосування проєктів повторного використання у будівництві. Про це повiдомив голова уряду Денис Шмигаль. "Це дозволить пришвидшити будівництво та здешевити його вартість", – цитує Шмигаля пресслужба уряду.

 
29.09.2022р.

У Кабміні розповіли про готовність України до опалювального сезону

Ключове завдання на найближчі тижні - вийти на 100% готовність до опалювального сезону Готовність України до початку проходження опалювального сезону становить 88%. Про це повiдомляє пресслужба Кабінету міністрів.

 
29.09.2022р.

BGV Group Management запустила новий щебеневий завод на Житомирщині

BGV Group Management, інвестиційна компанія, яка розвиває бізнеси та проєкти в гірничодобувній галузі, запустила новий щебеневий завод на Житомирщині. Про це повiдомив член ради директорів BGV Group Management Сергій Войцеховський.

 
28.09.2022р.

Коли включать опалення в Україні: дата і особливості опалювального...

Опалювальний сезон в Україні, не дивлячись на війну, збираються почати вчасно. Українців попереджають, що опалювальний сезон 2022-2023 буде найскладнішим за останні 30 років, оскільки ворог обстрілює енергетичну інфраструктуру. Але ми всі сподіваємося, що в квартирах цієї зими буде тепло.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.