Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
13.05.2011р.

Угорська компанія хоче виробляти на Прикарпатті біогаз

Угорська компанія готова надати Івано-Франківщині кредит для спорудження в області молочно-товарного комплексу на 9 тисяч голів великої рогатої худоби. На такому комплексі передбачається переробка молока, а також відходів (органічних добрив) на газ та електроенергію.

 
13.05.2011р.

Мешканці Львівщини оформили 279 енергозберігаючих кредитів

На 10 травня мешканцям Львівської області видано 279 кредитів на понад 2,4 млн грн на впровадження енергозберігаючих заходів за Програмою енергозбереження для населення Львівщини на 2009 - 2012 роки.

 
13.05.2011р.

Президент повернув Міністерству будівництва і житлово-комунального господарства стару...

Президент Віктор Янукович повернув Міністерству будівництва і житлово-комунального господарства колишню назву, перейменувавши його в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

 
13.05.2011р.

Німці відкривають завод на Львівщині

Німецька компанія Klingspor, яка є потужним виробником шліфувальних матеріалів, запускає своє виробництво на Львівщині. Продукцію виготовлятимуть і для українського ринку, і для інших країн, передає Deutsche Welle.

 
10.05.2011р.

На вул. Стрийській підключають магістральний водогін

У зв’язку з підключенням новозбудованої ділянки магістрального водогону, на вул. Стрийська - Козельницька (Католицький університет), завтра, 11 травня з 11.00 до 15.00 год. буде припинене водопостачання

 
10.05.2011р.

Янукович пообіцяв житло ветеранам-інвалідам

Президент Віктор Янукович обіцяє до кінця року забезпечити житлом всіх ветеранів Великої вітчизняної війни - інвалідів 1 групи.

 
10.05.2011р.

Київ попав у топ-30 світу з будівництва офісів

Київ займає 26 місце у світі і 13 у регіоні EMEA за обсягами будівництва офісних площ. Про це пише Дело з посиланням на Міжнародну консалтингову компанію Colliers International, яка підготувала огляд основних показників ринку офісної нерухомості у світі й регіоні EMEA стан на початок 2011 року.

 
10.05.2011р.

«Львівобленерго» монтуватиме грозозахисний трос і відмикатиме споживачів

12 травня 2011 року ПАТ „Львівобленерго” буде проводити роботи по монтажу грозозахисного тросу на повітряних лініях електропередачі напругою 110 кВ „Південна – Львів-10” та „Південна – Львів-21”.

 
08.05.2011р.

Про якість послуг ЖКГ лучан спитають через SMS

У Луцьку за допомогою послуги SMS мешканців запитають про якість наданих їм житлово-комунальних послуг. Таке опитування проведуть з 1 травня по 1 серпня 2011 року. Надалі ініціатива торкнеться сфер соціального захисту і медицини.

 
08.05.2011р.

Рівненський водоканал заборгував за електроенергію майже 780 тис. грн

Рівнеоблводоканал заборгував за спожиту електроенергію майже 780 тис. грн. Причиною боргу є неокупні тарифи та низький рівень розрахунків населення.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.