Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
26.04.2011р.

Президент хоче, щоб регіони вчилися у Києва

Президент Віктор Янукович доручив проаналізувати причини зростання заборгованості населення за компослуги та врахувати досвід КМДА із запровадження 10% знижки за своєчасну сплату за послуги

 
21.04.2011р.

100 номерів «БудЕксперту» за 99 грн!

Відтепер для зручності тих, кому потрібна інформація про будівництво та ремонт, Ви можете придбати диск з архівними номерами газети «БудЕксперт» за 2010 рік (54 випуски) та підписатись на PDF-передплату на поточний рік.

 
21.04.2011р.

"Київенерго" розпочала будівництво підстанції "Московська"

ПАТ "Київенерго" розпочала будівництво нової підстанції 110/10 кВ "Московська" з лінією електропередачі 110 кВ. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба компанії.

 
21.04.2011р.

На Волині розпочато провадження проектів з енергозбереження у сфері...

Нещодавно у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України під головуванням заступника Міністра Григорія Семчука відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Досвід реалізації проектів та кращі практики щодо енергозбереження у житлово-комунальному господарстві України».

 
21.04.2011р.

У Тернополі замість квартир людям даватимуть землю під будівництво

Тернопільські депутати на останній сесії міської ради передали 13 гектарів землі для ведення садівництва громадській організації «Садово-городнє товариство «Калиновий цвіт». Людям, які очікують на квартири, буде запропоновано земельну ділянку у цьому товаристві.

 
21.04.2011р.

На Рівненщині збудують один з найбільших в Європі заводів з...

Агропромисловий холдинг "Інсеко" на базі Бабинського цукрового заводу в Гощанському районі Рівненської області планує налагодити виробництво біогазу з силосу кукурудзи та жому. Він вироблятиме 40 млн куб. м метану на рік.

 
21.04.2011р.

Журнал "Власний бізнес" запустив проект Vlasbiz.net

VlasBiz.net - це франчайзинговий портал журналу "Власний бізнес" створений для надання вичерпної інформації компаніям, що працюють у сфері франчайзингу, вендингу та шукають партнерів або які цікавляться актуальними франчайзинговими пропозиціями.

 
20.04.2011р.

Будівельна галузь Рівненщини переживає колапс, — експерт

Будівельники не можуть отримати дозвільні документи. Експерти кажуть: причина — нове законодавство.

 
20.04.2011р.

За квартал в Україні вироблено на 3,8% елекроенергії більше, ніж торік

За 3 місяці 2011 року обсяг виробництва електричної енергії електростанціями, які входять до ОЕС України, досяг 53 392,0 млн кВт∙г, що на 1 961,6 млн кВт∙г або на 3,8% більше порівняно з 2010 роком.

 
20.04.2011р.

Домогтися зниження ціни на газ для населення можна тільки через суд

Єдиним легальним механізмом домогтися зниження ціни на газ для населення є судове рішення, і профспілки мають об’єднатися, аби домогтися позитивного рішення суду.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.