Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Поиск по тегам
Поиск по тегам
Поиск тега:
489 - всего тегов в разделе
Вся информация, которая содержит тег:
Пол

Популярные теги активного раздела
Ищите информацию по тегам разделов:

Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?


Новости от RedTram
Новости от RedTram

Поиск
Поиск
20.04.2011р.

Уряд збільшив витрати на альтернативну енергію

Кабінет vіністрів затвердив зміни у Державну цільову економічну програму з енергоефективностті на 2010-2015 роки.

 
19.04.2011р.

Теплоенергетикам Харкова та Донецька відключать газ

ДК "Газ України" доручила підприємствам з газопостачання та газифікації "Донецькміськгаз" і "Харківміськгаз" попередити та відключити від газоспоживання підприємства комунальної теплоенергетики "Донецькміськтепломережа" і "Харківські теплові мережі".

 
19.04.2011р.

Асоціація з ЄС - можливість для України одержати дешевий газ - Огризко

Колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко вважає укладення угоди про асоціацію з Європейським Союзом можливістю для України одержати дешевий газ.

 
15.04.2011р.

Жителів Донецька зобов'язали платити податок на житло

Міська рада Донецька встановила податок на житлову нерухомість.Таке рішення ухвалили депутати сьогодні, 15 квітня, на своїй черговій сесії.

 
15.04.2011р.

Чиновник КМДА пояснив, нащо віддавати тепломережі у концесію

Передача в концесію енергопостачальній компанії "Київенерго" об'єктів теплоенергетичного комплексу столиці є єдиним варіантом залучення інвестицій на реконструкцію мереж.

 
15.04.2011р.

Київ отримає мільярд на ЖКГ

Фінансування галузі житлово-комунального господарства Києва у 2011 році складе 1 млрд. гривень.

 
14.04.2011р.

Шевченківський район Львова сьогодні без газу

«Львівгаз» повідомляє про те, що з 9.00 14 квітня буде припинено подачу газу споживачам Шевченківського району м. Львова у зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт.

 
14.04.2011р.

У Ковелі самовільно подали людям тепло та гарячу воду, але вимагають...

Ковельська міськрада вимагає розгляду критичної ситуації, яка склалася через відключення від газопостачання одинадцяти з 27-ми котелень міста, на позачерговій сесії Волинської облради.

 
14.04.2011р.

ЄС хоче підвищити енергоефективність всіх райцентрів України всього...

Європейський Союз має намір виділити до 4 млн. євро на підвищення енергоефективності за рахунок поліпшення інфраструктури районних центрів.

 
14.04.2011р.

Україні готують "білоруський газовий сценарій"?

Український уряд сподівається почати переговори з Росією про зниження ціни на газ наступного тижня, під час приїзду до Києва російського віце-прем'єр-міністра Ігоря Сєчіна.

 

 


Последние статьи
Последние статьи
Как не попасть в руки недобросовестного застройщика
02.09.2020р.

Когда мы решаем инвестировать в новостройку, то необходимо понимать базовые принципы функционирования этого рынка. Прежде всего, это то, что при подписании договора с застройщиком, мы становимся не покупатели, а именно инвесторами. Это означает, что мы соглашаемся взять на себя все риски, которые могут возникнуть у застройщика при строительстве нашего жилого комплекса

Назначение и виды кранов-дозаторов воды от КТУ
23.06.2020р.

В условиях постоянного роста стоимости водоснабжения и водоотведения, вопросы экономии на этих услугах становятся все более актуальными. Для этих целей и был создан такой сантехнический прибор, как кран-дозатор. Он остается в открытом состоянии короткое время после нажатия механизма, открывающего подачу воды, и без участия человека вновь перекрывает поток по истечению установленного интервала. Интернет-магазин «Комфорт.Тепло.Уют» на своем ресурсе по адресу https://kty.com.ua/ предлагает ознакомиться с каталогом дозаторов и подобрать необходимое оборудование для дома или общественных мест пользования.

Где купить инновационные материалы для гидроизоляции в Украине ?
14.02.2020р.

15 лет опыта, тысячи довольных клиентов и только самый качественный товар от официального дистрибьютора в Украине. Вы думаете это шутки? Нет! Это краткое описание интернет-магазина budova.biz. Вы знаете, что на этом сервисе у вас будет возможность приобрести большинство материалов для гидроизоляции? Да - да, все для гидроизоляции в одном месте!

3 способа сэкономить пространство в маленькой комнате
31.07.2019р.

Компактное жилое помещение – это всегда двухвекторная проблема. Ведь необходимо вместить бессчетное количество различных предметов, а для этого нужно установить определенное количество мебели.

Різнобарвна дерев'яна огорожа
24.07.2019р.

Цегла і метал усе частіше поступаються деревині, коли йдеться про вибір матеріалу для огорожі. Дерев’яна огорожа символізує успішність власника будинку, вона елегантна, екологічна і завжди відповідає модним тенденціям.

При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.