Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
489 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
 


Новини від RedTram
Новини від RedTram

Пошук
Пошук
14.07.2021р.

Мінрегіон встановив мінімальні вимоги до енергоефективності будівель

Відтепер житлові та громадські будівлі не можна будувати без дотримання мінімальних вимог до енергоефективності. Розроблені Мінрегіоном вимоги є обов’язковими для новобудов, реконструйованих та капітально відремонтованих будівель.

 
14.04.2021р.

В Австрії показали прототип робота-будівельника

Австрійський стартап Printstones представив прототип робота Baubot, який може допомагати людям у будівельній галузі. Максимальна швидкість пересування робота становить 3,2 км за годину. Ним можна управляти через смартфон або заздалегідь програмувати.

 
08.03.2021р.

Німецькі інвестори побудують на Полтавщині біогазову станцію

У селі Пасічники Полтавської області мають намір побудувати біогазову станцію для переробки біологічних відходів в електроенергію. «Перший сміттєпереробний завод на Полтавщині хочуть звести в Решетилівській громаді. Ініціатива належить німецьким інвесторам. Представники німецької компанії Braun Industrial Technology провели відповідну зустріч, на якій презентували проєкт співпраці».

 
23.02.2021р.

Новітні ВІМ-технології у будівництві

Такі технології підвищать безпеку та надійність будівель і споруд, зменшать вартість будівництва. Кабінет Міністрів України затвердив розроблену Мінрегіоном Концепцію впровадження технологій будівельного інформаційного моделювання (ВІМ-технологій) в Україні, а також план заходів з її реалізації. Відповідне розпорядження було прийнято 17 лютого.

 
10.02.2021р.

В Україні відкрито нову ТЕС, що використовує місцеве паливо

Заступник Голови Держенергоефективності Юрій Шафаренко взяв участь в офіційному відкритті Поліської теплоелектростанціїу у м. Овруч на Житомирщині. Захід ініційовано компанією, що встановила ТЕС, – «Укртепло».

 
09.02.2021р.

Апеляційний суд остаточно дозволив знести незаконну 6-поверхівку у...

Будинок звели без дозволів і продали у ньому квартири. Восьмий апеляційний адміністративний суд Львова не задовольнив скаргу ГО «Наше ідеальне місто», що збудувала незаконну 6-поверхівку на вул. Варшавській, 22, та залишив чинним рішення Львівського окружного адмінсуду від 29 березня 2019 року про знесення багатоповерхівки. Забудовник звів 6-поверхівку без дозволів і намагався оскаржити штрафи ДАБІ через суд.

 
09.02.2021р.

Тарифи на гарячу воду й тепло до кінця опалювального сезону не...

Уряд, місцева влада та НКРЕКП уклали меморандум, що діятиме до завершення опалювального сезону. В Україні до кінця опалювального сезону не збільшуватимуть тарифів на тепло і гарячу воду. Відповідний меморандум підписали Кабінет міністрів, «Нафтогаз», представники Асоціації міст України та Національна комісія, що здійснює державне регулювання у галузях енергетики та комунальних послуг.

 
09.02.2021р.

Три львівські проекти номінували на архітектурну премію Євросоюзу

Меморіал Небесної Сотні, Bankhotel та приватна школа КМДШ стали номінантами престижної архітектурної премії.

 
04.02.2021р.

В Україні ввели пільговий кредит під 3% для будівництва в селах

У 2020 році у межах державної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, 1 388 родин з сільської місцевості отримали довготермінові пільгові позики на будівництво, добудову, купівлю житла та його інженерне забезпечення. Для цього зі спецфонду Держбюджету було виділено 32,7 млн грн.

 
04.02.2021р.

В Україні розпочалась «Велика реставрація»

Другий етап «Великого будівництва» отримав назву «Велика реставрація». Початок покладено – в Україні відновлять монастир капуцинів Олеського замку, що у Львівській області.

 

 


Останні статті
Останні статті
Дизайн у квартирі: під ключ зі задоволенням
10.04.2024р.

Ремонт квартир зі спортзалом став не просто трендом, а й практичним рішенням для багатьох сучасних мешканців. У Харкові з'явилися будівельні компанії, які пропонують послуги з ремонту «під ключ», створюючи технічні проекти з ремонту квартир та створенню дизайну квартир зі спортзалою.

Експертне обстеження кранів: подбайте про безпеку на виробництві
23.02.2024р.

Вантажопіднімальні крани та інші види підіймальних пристроїв, які відпрацювали нормативний термін, згідно з технічними умовами експлуатації, мають проходити незалежне експертне обстеження та загальний технічний огляд. Такі заходи дозволяють мінімізувати виникнення аварійних ситуацій та проблем на виробництві. Експертне обстеження кранів варто довіряти лише кращим, найбільш компетентним та досвідченим професіоналам.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS)
22.02.2024р.

Віртуальний виділений сервер (VPS) або віртуальний виділений сервер (VDS) – це послуга, яка надає користувачеві доступ до частини ресурсів фізичного сервера, ізольованої від інших користувачів. Таким чином, користувач отримує можливість керувати своїм сервером так, ніби він єдиний власник фізичного сервера. На відміну від класичного хостингу, де користувач розміщує свій сайт на загальному сервері з обмеженими ресурсами та можливостями налаштування, VPS хостинг дає більше свободи та гнучкості у виборі операційної системи, програмного забезпечення, параметрів безпеки та оптимізації.

Коли азбест був королівським подарунком. Історія «магічного й смертоносного мінералу»
13.02.2024р.

В останні роки постійно з'являються повідомлення про підступність азбесту та його шкоду для здоров'я. Однак протягом тисячоліть азбест не вважався смертельно небезпечним. Навпаки - дивовижним матеріалом з дуже привабливими властивостями. З нього ткали тканини, гідні королів, і використовували для вечірок. Один філософ XVIII століття навіть спав у зробленому з нього нічному ковпаку.

Розроблення документації з охорони праці: де замовити?
06.01.2024р.

Охорона праці важлива у будь-якій сфері діяльності людини. Проте, коли мова йде про експлуатацію підіймальних споруд та різноманітної атракціонної техніки, питання безпеки людей виходить на перший план. А розроблення технічних умов і стандартів, що регламентують їх безпечну експлуатацію та обслуговування – задачі, що можна довірити лише справжньому професіоналу.

При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.