Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

3220
18.11.2013р.
Експорт будівельних матеріалів з Польщі в Україну демонструє стрімку динаміку
Згідно з даними Головного управління статистки, загальна вартість експорту з Польщі до України становить приблизно 5,27 млрд. доларів США щорічно.

В 2013 році, лише з січня до серпня, через західний кордон сюди потрапила продукція вартістю 3,69 млрд. доларів США, тобто майже на 13% більше ніж за аналогічний період попереднього року. Міністерство економіки Польщі виділило будівельну галузь, як один із перспективних напрямків для сівпраці, оскільки саме польські будівельні матеріали та послуги будівельних спеціалістів користуються на Україні великим попитом.

Будівельний сектор є ключовим сектором польської економіки, який у 2011 році становив майже 12% ВВП і забезпечував роботою близько 12% всіх працюючих. У цій галузі задіяно багато польських виробників будівельних матеріалів, а також підприємств, що надають послуги у цій сфері, які успішно працюють не тільки на польському ринку, а й за кордоном. Польська будівельна продукція розглядається як конкурентоспроможна, що підтверджується багатьма її перевагами: інноваційністю рішень, високою якістю матеріалів, широким асортиментом та привабливими цінами.

Будівельний ринок Польщі в останні роки виявляв сильну динаміку зростання, яка була зафіксована в обсязі будівельно-монтажного виробництва, вартість якого збільшилася в 2011 році, у порівнянні з 2010 роком, на 12,4%, а також в обсязі будівельно-монтажних робіт.

Розвиток будівельної галузі був також помітним у виробництві матеріалів, використовуваних у будівництві національної мережі доріг. У результаті меншої кількості реалізованих інфраструктурних інвестицій в 2012 році, вартість будівельного ринку Польщі була наближена до вартості у 2011 році.

У 2013 році прогнозована динаміка є від’ємною. За попередніми даними ГУС, у серпні 2013 року будівельно-монтажне виробництво (у сталих цінах), що охоплює інвестиційні та ремонтні роботи було меншим на 11,1% порівняно з попереднім роком. Після виключення впливу чинників, спад виявився нижчим і склав 9,8%. Середньо– і довгострокові перспективи будівельного сектора в Польщі є позитивними і показують зміну цієї тенденції на краще у найближчі роки.

Про успіхи польських підприємців на міжнародних ринках свідчить вартість експорту польських будівельних матеріалів, що демонструє темпи зростання: 13% з моменту вступу Польщі до ЄС. Також значним стимулом до розвитку польської будівельної галузі послугувала організація Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО 2012.

На міжнародних ринках користуються попитом польські керамічні вироби та арматура, будівельна хімія, будівельна деревина (підлоги, сходи), цвяхи, матеріали для покрівлі, будівельні розчини та оздоблювальні елементи. Великий експортний потенціал також має весь асортимент нагрівальних та ізоляційних елементів, які пов'язані із збільшенням енергоефективності.

Найбільш затребувані будівельні послуги в сферах: виконання фасадів будинків, електроустановки, загальних будівельних робіт, фотоелектричних і сонячних робіт, а також робіт по оздобленню інтер’єрів.

Також високим попитом користуються послуги польських будівельних спеціалістів, зокрема: геодезистів, геологів, керівників будівництва, кваліфікованих робітників з ремонту і монтажу, а також спеціалістів з теплової модернізації будинків.

Нині головними імпортерами виробів та послуг польського будівельного сектору виступають держави-члени Європейського Союзу. В найближчі роки, великі надії покладаються на експорт до Росії, Казахстану і України.

Оскільки будівельна галузь України була виділена, як один із перспективних напрямків для партнерства, Міністерство економіки Польщі запрошує українські компанії до співробітництва в цьому секторі та підкреслює, що буде всіляко сприяти співпраці.

AG Communications

Теги та ключові фрази
экспорт строительных материалов из украины, ціни на будівельні товари в польші польші, будівельні матеріали ціни в польщі, виробництва по будівельних матеріалах в польщі, будівельні матеріали з польщі, Польські будівельні сайти, польска будівельна хімія, ціни на буд матеріали в польщі, польські сайти будматеріалів, ціни на будівельні утеплювальні матеріали


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.