Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери

 




 
Програма БудЕксперт
Програма БудЕксперт
БудЕксперт від 23.11.2013
Кредит на придбання нерухомості на вторинному ринку, металопластикові вікна та вхідні броньовані двері
БудЕксперт від 09.11.2013
Купівля житла у Львові, кредит на енергозбереження, тепла плівкова підлога
БудЕксперт від 26.10.2013
Програма іпотечного кредитування житла, сонячні колектори
БудЕксперт від 12.10.2013
Кредит під заставу майна, утеплення житла екологічно чистою фітоплитою з очерету
БудЕксперт від 28.09.2013
Обмеження готівкових розрахунків, теплоізоляція даху мінеральною ватою
БудЕксперт від 21.09.2013
Тепле житло на ринку нерухомості, конденсаційний газовий та твердопаливний котли
Дах - Покрівельні матеріали
Укладання металочерепиці, утеплення
Дах - дерев'яна конструкція
Обробка деревини, покрівельний пиріг
Цегла як будівельний матеріал
Виробництво, технічні характеристики
Ринок камінів
Паливо для камінів, обслуговування, дизайн
Металопластикові вікна
Виробництво, вибір, експлуатація
Бруківка
Виробництво, укладання, дизайн
Сонячні колектори
Принцип дії, монтаж, обслуговування
Як встановити басейн власноруч і лише за годину?
Встановлення та догляд
Двері – візитна картка помешкання
Встановлення та догляд
Утеплення будинку пінопластом
Експлуатація та догляд
Утеплення будівель
Утеплювальні матеріали, технології, види утеплювачів
Каналізація приватного будинку
Опис, вимоги, монтаж
Автоматичні гаражні ворота
Типи, конструкція, автоматика воріт
Електроінструменти
Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти
Кахельна плитка
Перевірка якості, укладка, догляд
Розумний будинок
Проектування системи, управління, безпека
Фільтри для води
Види фільтрації, різновиди, виробники та ціна
Водовідведення та зберігання води
Труби, баки для води
Мансардні вікна
Конструкція, аксесуари, користування
Натяжні стелі
Види, монтаж, оздоблення, вартість та догляд
Вибір душової кабіни
Тип кабін, встановлення, догляд
Вибір каміна
Топки, облицювання, аксесуари, обслуговування
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

9053
30.01.2015р.
СВІТ ФАНТАЗІЙ В ІНТЕР'ЄРІ ДИТЯЧОЇ КІМНАТИ Дитяча кімната дорослішає разом зі своїми господарями. Цей процес надзвичайно швидкоплинний. Тож оновлювати інтер’єр дитячої доводиться значно частіше, ніж у інших приміщеннях.

Дитяча кімната дорослішає разом зі своїми господарями. Цей процес надзвичайно швидкоплинний. Тож оновлювати інтер’єр дитячої доводиться значно частіше, ніж  у інших приміщеннях.

Дитина підростає, її вподобання і хобі змінюються. І дитяча кімната має «підлаштовуватися» під процеси, які відбуваються з дитиною. Сьогодні їй подобаються феї  та єдинороги, а вже через декілька років на стіні вона хоче бачити малюнок-граффіті. Дитина завжди хоче перебувати серед приємних для неї образів. Чарівні феї та єдинороги, мужній Спайдермен або Черепашки-ніндзя мають можливість з’явитися на стінах дитячої. Батькам же доводиться робити ремонт. Та чи так це складно?

Нескладний ремонт

При розумному підході до справи ремонт не потребує великих зусиль та витрат. Головне – одразу вибрати «легкий» варіант оздоблення – такий,  що не потребував би складного догляду, а у разі потреби до нього було б легко внести зміни.

Оптимальний спосіб оздоблення – використання водно-емульсійних фарб. Пофарбовану поверхню легко вимити або протерти вологою ганчіркою. А якщо треба – швидко перефарбувати ціле приміщення або лише фрагмент стіни. І для цього потрібно небагато часу.

Надійна поверхня

Сучасні інтер’єрні фарби зроблені за новітніми технологіями. До їхніх рецептур входять найякісніші складники. Завдяки цьому поверхня, пофарбована сучасними водно-емульсійними інтер’єрними фарбами, набуває надзвичайних споживчих характеристик. Так, технологіяTeflon® surface protector,використана у кольоровій фарбі Śnieżka Nature та Śnieżka Satуnowa, забезпечує відштовхування бруду та легкий догляд за поверхнею. Завдяки часточкам тефлону, які концентруються на поверхні фарби, бруд не затримується на стінах, а високоякісні складники сприяють тому, що фарба стає дуже міцною. Її можна мити із використанням мийних засобів, терти, при чому повторювати ці процедури багато разів.

Разом з дитиною

 До процесу оздоблення дитячої кімнати варто долучити її власника.  Іноді неймовірні ідеї, породжені дитячою фантазією, виявляються найвдалішими. Окрім того, у створеному власноруч дизайні дитина почуватиметься гармонійно. Робіть все разом: розглядайте приклади, обирайте малюнки та кольори. Нехай дитина стане співавтором власного середовища, її думки та вподобання – головні. Звісно, процес має відбуватися під непомітним, але вмілим керівництвом дорослого.

Власник майбутньої оновленої кімнати також може взяти участь і  у процесі ремонту. Сучасні водно-емульсійні фарби цілком безпечні для здоров’я. Тож дитина може власноруч фарбувати стіни, малювати дивовижних казкових героїв та чудові пейзажі. Боїтеся за результати? Оберіть простий варіант оздоблення – наприклад, трафаретний малюнок. Впевнені у своїх силах? Чудово: пензлі в руки і до роботи!

Як виконати оздоблення?

Для виконання декору рекомендуємо готові до використання кольорові фарби, приміром, Śnieżka Nature. Їх можна купити у 2,5 і 5-літрових упаковках. Це дуже зручно для виконання декору та ще й економно з точки зору коштів. Вибрати потрібні кольори з професійно складеної палітри значно простіше, аніж кольорувати білу фарбу-базу. На сайті виробника завдяки креатору кольорів можна комбінувати барви з палітри, «приміряючи» їх  до Вашого інтер'єру, а також сміливо поєднувати гармонійні та контрастні кольори.

Спочатку фарбують стелю та стіни в основний тон. Фарби наносять  пензлем, валиком або методом розпилювання. Для отримання якісного покриття потрібно нанести два шари фарби (другий наносять через 2–4 години по першому).

Коли стіни повністю висохнуть, можна малювати. Спочатку простим олівцем наносять контури майбутнього декору, потім – різні кольори. Починати розфарбовувати малюнок слід від країв до середини кожного фрагменту. Контури слід повторити тонким пензлем, а потім замалювати весь фрагмент, використовуючи більший. Якщо ви не впевнені у власних рухах, кольорові фрагменти можна обмежити за допомогою малярної стрічки (її слід зняти одразу після нанесення фарби, не чекаючи її повного висихання). Послідовно нанесіть кольори: спочатку розмалюйте всі фрагменти одного кольору, потім – наступного. Поступово ви зафарбуєте у різні кольори всю поверхню. Щоб випадково не зіпсувати малюнок, кожний наступний колір наносьте після висихання попереднього.

Якщо для виконання декору використовуєте трафарет, все простіше. Його притискають до стіни та акуратно зафарбовують прорізи за допомогою пензля або губки. Знімаючи трафарет, будьте обережні, щоб не заляпати стіну.

Вибираючи оздоблення для дитячої кімнати, пам’ятайте!

·        Не варто перевантажувати приміщення надмірною кількістю кольорів та деталей. Оберіть для оздоблення три, чотири, максимум п’ять кольорів. Для гарного оздоблення цього досить.

·        Для колористичного акценту в інтер’єрі треба забезпечити спокійний фон. Якщо одна стіна яскрава, решта має бути пофарбованою у пастельні кольори.

·        Для оздоблення дитячої кімнати краще використовувати так звані чисті кольори. Для малюнка виберіть теплий зелений (колір молодої трави), яскравий жовтий, чисті синій та червоний.

·        Що молодша дитина, то простішими мають бути кольори – доросла дитина спроможна розповісти про те, наскільки комфортно вона почувається у власній кімнаті. Малюк, на жаль,  ще не в змозі пояснити свій стан.

Правила відомі, матеріали якісні, робота над дизайном дитячої кімнати цікава та приємна. Отже, невдовзі у кімнаті з’являться улюблені казкові герої, яскраві метелики, чарівні візерунки чи просто красивий орнамент. Зроблено все, щоб ваша дитина росла щасливою!

Теги та ключові фрази
малюнки про ніндзя убійца олівцем
Більше новин за тегами
  • інтер'єр28
  • дизайн70
  • креатор
  • кольорування
  • інтер'єрні фарби
  • шари фарби
  • висихання фарби
  • нанесення фарби


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку






При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.